top of page

Donker en intens

Afgelopen donderdag heb ik de eer gehad om een fotoshoot voor Mick Gravéé te mogen schieten. Mick is in een ver verleden leerling van mijn vader geweest en is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een zeer indrukwekkende artiest die internationaal optredens en clinics geeft! Zowel solo, als begeleidend voor enkele grote namen in de industrie, timmert Mick Gravéé hard aan de weg.

In 2011 werd Mick centraal Europees kampioen Roland V-Drums en in 2012 brak hij defintief door als demonstrateur van zowel Roland V-Drums (Elektronisch) als ook van Adams 8000 (Akoestisch).

Tijdens de shoot waren Mick en ik het al snel met elkaar eens dat de foto's een rauwe, intense en donkere sfeer moesten krijgen. Vandaar dat ik voor enkele non-portret foto's een zeer hard contrast en zwart-wit bewerking heb gekozen!

Bekijk hieronder enkele shots van de shoot!


bottom of page