top of page

OVER MIJ,

MIJN PASSIES 

Leer mij beter kennen

Mijn naam is Dioni Gallardo Heijen. Ik ben de persoon achter Gallardo Photography. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in kunst. Als kind uitte zich dit obsessief in tekenen, als tiener in muziek en sinds twintiger in een obsessie voor fotografie. 

 

De camera en daarmee de fotografie, vind ik één van de mooiste uitvindingen van de moderne tijd. Waarom? Op foto's zien we de mooiste momenten van ons leven. Op oude foto's zien we mensen die ons inmiddels hebben verlaten. Het herinnert ons hoe het vroeger was en hoe we veranderd zijn. Het fysiek vast kunnen houden van herinneringen. Dát is het mooie aan foto's.

 

Het overgrote gedeelte van mijn werk is fotojournalistisch. Dat wilt zeggen dat ik de momenten vastleg zoals ze gebeuren. Er wordt niets in scene gezet en alles is dus spontaan. Ik probeer zo min mogelijk op te vallen; Dit zorgt altijd voor de mooiste herinneringen aan jullie dag. Ik kan op deze manier de échte momenten van jullie dag vastleggen, veel van deze momenten missen jullie in de hectiek van de dag. Denk aan die ene glimlach van je moeder, de traan van je vader, of die knipoog van je partner. 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten, series en films te volgen en met stip op 1 vind ik reizen geweldig. Het ontdekken van nieuwe plekken en mensen zorgt voor een breder beeld van de mens en de wereld. Natuurlijk ben ik tijdens deze reizen altijd vergezeld door een camera om dit zo mooi mogelijk vast te leggen. 

Er gaat niets boven een landschap ontdekken, de drukke westerse wereld ontsnappen en hier stil getuige te zijn van de kracht en pracht van de natuur. Bekijk hieronder enkele van mijn landschaps- natuurfoto's om een beeld te krijgen wat ik hiermee bedoel. 

bottom of page