top of page

JULLIE FOTO'S,

MOOISTE PRESENTATIE

Een luxe, handgemaakt trouwalbum is één van de weinige tastbare herinneringen aan jullie trouwdag. Ik ben ervan overtuigd ben dat een foto pas tot zijn recht komt als het door een vakkundig lab geprint is. 

 

Alle albums worden handgebonden, op een lay-flat binding met ouderwets vakmanschap. Dit zorgt ervoor de pagina's prachtig plat vallen en geen enkel gedeelte van de print in een vouw kan komen te liggen. De kwaliteit spreekt voor zich als je naar de foto's kijkt. De foto's worden door mij bewerkt met de modernste software, gedrukt op het beste papier en gebonden in de mooiste materialen. Je hebt de keuze uit meerdere soorten cover in verschillende kleuren. Het album wordt geleverd in een prachtige bewaardoos met jullie namen gegraveerd of embossed ( gedrukt in het materiaal). Daarnaast hebben mijn albums een minimalistisch, strak en tijdloos design. Deze combinatie zorgt ervoor dat de albums een mensenleven mee gaan. 

Jullie kiezen samen de foto's uit die voor jullie het meest betekenen. Op deze manier kunnen jullie, elke keer als het boek opgeslagen wordt, de dag opnieuw beleven. 

Natuurlijk zijn er ook mini-album beschikbaar. Ideaal om cadeau te doen aan jullie ouders, getuigen of vrienden. Deze albums zijn een identieke kopie van jullie album, maar in een kleiner formaat. 

bottom of page