top of page

Zomerse herfst in kasteel Rijckholt


Daar begon de week dan. Ijskoud, bewolkt, regen, typisch herfstweer; helaas is het typische Nederlandse herfstweer niet het ideale "trouwdag-weer". Terwijl ik donderdag avond al back-up locaties aan het zoeken was voor de fotoshoot, bleek de weervoorspelling mee te vallen. Jawel hoor, vrijdag ochtend, prachtig weer. Het zonnetje scheen en zolang je in de zon stond was het prima uit te houden. Net na de middag werd Linda door Nolan opgehaald in een prachtige Rolls Royce die ze na een sight-seeing tour door zuid-limburg naar het toffe kasteel Rijckholt bracht. Daar werd onder intiem gezelschap het huwelijk voltrokken waarna het feest kon beginnen. De eerste keer dat ik op kasteel Rijckholt mocht fotograferen, maar wat een prachtige locatie is dat zeg, hoop er nog veel te mogen schieten!


bottom of page