top of page

Nieuwe Demo albums zijn binnen!

Na flink wat weken te hebben gezocht naar vaklabs om mee samen te werken, zijn eindelijk mijn demo albums binnen gekomen! Deze 2 exemplaren heten respectievelijk Joya en Perla. Spaans voor 'juweel' en 'parel', en dat zijn deze albums dan ook! Beide zijn handgemaakt vakwerk!

Joya kenmerkt zich door zijnn klassieke look en feel.

Terwijl Perla je verrast door de magneetsluiting en luxe beschermbox. Het boekwerk van beide albums is werkelijkwaar een vakwerk. Ze worden met de hand gestikt in een lay-flat opstelling waardoor de pagina's prachtig mooi recht vallen. Hierdoor kun je als designer een foto verspreiden over 2 foto's zonder dat er problemen ontstaan met vouwen en verkleuringen. In principe is bij het 40x30 model een foto mogelijk van 80x30cm!! Kom gerust langs om de albums een van dichtbij te zien en te voelen! Koffie staat al klaar!


bottom of page