top of page

Bruidsfotograaf Amsterdam | Roos & Kimo | Juli 2017

Wie mij 10 jaar geleden had gezegd dat ik a) een bruidsfotograaf zou worden en b) de bruiloft van Kimo zou gaan fotograferen, had ik voor gek verklaard. MC Kimo was een van mijn favoriete freestyle rappers van dit land vanaf het eerste moment dat ik hem op The Box zag spitten. Het was dus een hele eer dat ik al 2 jaar geleden werd gevraagd om zijn huwelijksdag met zijn prachtige bruid, Roos, te gaan fotograferen. Een geweldige dag op een trouwlocatie met misschien wel het mooiste uitzicht over Amsterdam, Level Eleven. Een dag vol met emoties, zowel lachen als huilen; vol verschillende culturen en heerlijk eten van Kraton Rosbeijer. Een dag die alleen maar in Amsterdam kon plaatsvinden!

Bekijk hieronder mijn favoriete beelden en geniet van de liefde!


bottom of page